beats by dre cheap

Zablaćanski u kritičnom stanju

Na sceni komičar, u životu veliki depresivac

Glumca Milenka Zablaćanskog publika uglavnom zna iz domaćih TV serija - “Srećnih ljudi” i “Porodično blago”, a ovih dana gledamo ga i u seriji “Stižu dolari”. Član je Pozorišta na Terazijama u kome tumači brojne uloge i zasmejava publiku u predstavama “Ljubinko i Desanka”, “Jubilej”, “Briljantin”, “Lutka sa naslovne strane”. Protagonista je i “karakternih” rola u “Gospođici Juliji”, “Neprijatelju naroda”, a nije mu stran ni kabare. O novoj ulozi Neše Ljutića iz serije “Stižu dolari” kaže:

Milenko Zablaćanski: Neša je sredovečan porodični čovek i, prema viđenju pisca, pomalo gubitnik. Nonšalantan je i stoički trpi sve probleme koji ga snalaze, počev od žene, porodice, komšiluka, prijatelja, vlasti... Da budem iskren, već su mi dosadile uloge večitih studenata, muvatora, mladića koji jure za devojkama i smatram da je došlo vreme da tumačim likove koji odgovaraju mojim godinama. Takav je upravo gazda Neša iz “Dolara...” Završili smo snimanje prvog ciklusa, a na leto nas očekuje nastavak.

Gornji tekst prenesen iz balkanmedia. Srbijanski glumac je ponovo jedna od nevinih zrtava nasilja na balkanskim putevima. Juce je stradao u svom automobilu kod Uzica i u kriticnom je stanju. O tome vidi vise ovdje

Leteci Holandjanin
http://letholandez.blogger.ba
07/01/2008 10:03