beats by dre cheap

Ko zna o o životu profesora Zdravka Besarevića?

Danas sam dobio ovaj e mail, kojim sam zamoljen da napišem nešto iscrpnije o profesoru Zdravku Besarević-u. Profesor je u osamdesetim godinama prošlog vijeka bio direktor sarajevske Hirurgije, te dekan Medicinskog fakulteta, jedan veoma omiljen i gospodstven doktor porijeklom iz stare sarajevske familije. Sve one koji znaju više o njem, posebno članove familije, molim da se jave na e mail letecihol@gmail.com.

Iz Vašeg bloga koji pise o sarajevskim medicinarima,kao i iz Vaseg članka koji pise o prof. dr. Zdravku Besareviću,spoznao sam da prilicno poznajete prilike i licnosti
koje su meni u ovom momentu bitne,da Vam pojasnim:

Posto firma u kojoj ja radim, radi na projektu sarajevskog "POKOPA" koji ima namjeru da kroz elektronske info punktove postavljene na svim vecim grobljima(Bare Vlakovo...) omoguci posjetiocima pregled i uvid u Biografije,sike i video poznatih i vaznijih licnosti za ovu zemlju.
Unutar tog spiska se nalazi i prof.dr. Zdravko Besarović, a kako je po svemu sudeci strasno tesko naci neke poblize informacije na internetu inace... molio bi vas da ako budete imali interesa i izvora da napravite jednu sadrzajem solidniju Biografiju!?

Bio bi Vam veoma zahvalan!

Dzenan Cengic

Leteci Holandjanin
http://letholandez.blogger.ba
26/03/2008 09:40