beats by dre cheap

Poziv maturantima Treće gimnazije

Poziv generaciji maturanata 1968., za proslavu 40 godina mature u Sarajevu!

DRAGE KOLIGICE I KOLEGE,
 U SUBOTU 5.4.08 SASTAO SE ORG.ODBOR ZA PROSLAVU JUBILEJA MATURE - 40 GODINA. (DA LI SE TO NAMA DOGADJA???...MISLIM DA SMO U SRCIMA ONI STARI, DJAVOLCICI, DINAMICNI, NASMIJANI, SPREMNI NA MANGUPLUKE....SAMO NAS, VANJSKI IZGLED,  REALNO GLEDAJUCI ,IPAK ,ODAJE), STO JEST - JEST. TU SMO GDJE SMO.
ORG.ODBOR CINE VOJO BAMBURAC,ZELJKO MAJSTOROVIC,ISKRA DUGONJIC,TATJANA MANDIC,VLADO GAVRANIC,BURINA MIDHAT I GORDANA TRKULJA). NEDOSTAJU NAM KOLEGA IZ "FRANCUSKIH ODJELJENJA"
 
DAKLE,
1- SUSRET U GIMNAZIJI JE 24.5.08 U 15 SATI I PROZIVKA (ZA KONTAKT SA GIMNAZIJOM ZADUZENI VOJO BAMBURAC I GORDANA TRKULJA)
 
2- U 17 SATI SUSRET U RESTORANU "ZELENA DOLINA" - SA DESNE STRANE PRIJE  ULAZA U PIONIRSKU DOLINU, MOGUCA SETNJA PIONIRSKOM DOLINOM-PODSJECANJA...VECERA(SVEDSKI STO,SERVIRANJE U 3 FAZE), DRUZENJE UZ MUZIKU (KOLIKO KO IZDRZI)
 
4- POTVRDITI DOLAZAK DO 5.5.08,(radi mjesta u restoranu). NARAVNO MOZE PRIJAVA I KASNIJE.
ZA KOLEGE, KOJI NISU U MOGUCNOSTI STICI NA ZAKAZANI DAN, SAKUPIT CEMO SE PONOVO,BAR MI SARAJLIJE - NIJE ZA NAS PROBLEM, ALI SIGURNO NE U BROJU I U ORGANIZACIJI KAO 24.5.08.
 
MOLIMO DA PROSLIJEDITE INFORMACIJE SVIM DOSTUPNIM OSOBAMA IZ SVIH OSAM RAZREDA - VAZI ZA CIJELU GENERACIJU,KOJA JE MATURIRALA 1968 GODINE
 
DO SKOROG VIDJENJA,SVE VAS PUNO VOLIM       
       ISKRA

Kako vidite sale vise nema. 24.maja se vidimo u Sarajevu!
Potvrdite dolazak do 05.05.08 Iskri ili Majstorovicu ili meni !
 
svima veliki pozdrav i javite se
 
 
 
Konstantin Šintic - Kole
III Gimnazija Braca Ribar, Sarajevo
generacija 64-68, razred IV-3

Leteci Holandjanin
http://letholandez.blogger.ba
10/04/2008 20:31