beats by dre cheap

Nastavlja se propadanje AJAX-a

Šta znači loša uprava, loša klupska politika, težnja za zaradom, zaradom i samo zaradom, otpuštanje neposlušnih trenera, itd. pokazalo se kod najpoznatijeg holandskog kluba. Nekadašnji višestruki šampion Evrope kao ni prošle godine neće ni ove godine učestvovati u Ligi šampiona, s tom razlikom što je lani izbačen u predtakmičenju, a ove godine mu nema ni toga. Iz učešća u predtakmičenju ga je juče u drugoj utakmici domaćeg razigravanja izbacio malo poznati tim sa seljačkog sjeveroistoka zemlje, Twente (kako se zove i ta pitorksna provincija na granici sa Njemačkom) iz Enschedea.

Odkako je Ajax prije nekoliko godina postao kapitalističko preduzeće koje ima svoje akcije na berzi, i od kako je svaki iole bolji igrač na brzinu prodat bogatijim timovima u Španiji ili Engleskoj, od Ajaksa je ostalo samo ime, inace ime grckog junaka.

Na slici prenesenoj iz De Telegraaf fudbaler John Heitinga, jedan od najboljih igraca Ajax-a,  u suzama se oprasta od svojih navijaca. Iduce godine ce igrati za Atletiko iz Madrida.

Leteci Holandjanin
http://letholandez.blogger.ba
19/05/2008 09:47