beats by dre cheap

Pobijedio fudbal

   Fernando TorresFernardo Tores-najbolji igrac najbolje reprezentacije na EURO 2008- reprezentacije Spanije

Nije se srećom desilo kao prije četiri godine kada je šampion Evrope postala ni kriva ni dužna reprezentacija Grčke. Koja su oni vrijednost pokazali su ove godine, kada nisu osvojili ni jednog boda, a dali samo jedan gol. Neka to nije ni Italija, specijalista za 0:0 i 1:0, neka nije ni Njemačka, koja ima igrače-pritke što zabijaju golove glavom. Neka to nije ni Rusija koja se poslije prvih uspjeha  veoma brzo napuhala, ni Hrvatska, zbog njenih navijača, zemlja mala, a  umišljena da je velika. Neka nije ni Holandija jer nema dobrog trenera. Mogli su po meni biti prvaci još Portugalci jer igraju najljepše , ali poslije prvog i jedinog komšije. Mogla je biti i Turska, jer niko nije igrao sa takvim srcem kao oni.

Ali u stvari ovaj put je šampion zaista pravi. “Viva Espana!” Španija je pobijedila sve odreda, ubjedljivo i bez najmanje sjenke. Igrali su najljepši fudbal i imaju najbolje pojedince. A posebno mi je drago zbog njihovog trenera, čovjeka od sedamdeset godina, koji je svojim mlađim kolegama pokazao kako se vodi šampionski tim.

 Šteta da ćemo morati čekati četiri godine do novog prvenstva za koji se ne zna gdje ce se igrati  jer Poljska i Ukrajina vodu vare, vodu hlade, klimbesta ni smjesta, trebaju im doći Kinezi da prave igrališta i puteve.

 Luis Aragones (dok je bio aktivni fudbaler), sada ima 70 godina i osvojio je EURO 2008 kao trener reprezentacije Spanije

Leteci Holandjanin
http://letholandez.blogger.ba
29/06/2008 23:19