beats by dre cheap

Poruke Sakibu Softiću

Nakon vijesti da se Međunarodni sud pravde u Den Hagu proglasio nadležnim u tužbi Hrvatske protiv Srbije, oglasio se i Sakib Softić, koji je vodip tužbu BiH protiv Srbije i koji je poznat po tome da je pred kapijom suda pred okupljenim Bosancima izrazio svoju srdžbu tako da je poderao odluku suda. Nekoliko čitalaca Avaza se u komentarima oglasilo povodom njegovog  izjašnjavanja o eventualnoj novoj tužbi BiH protiv Srbije: 

Ja neznam ko te postavi tamo jesu li to kumovske veze ili sta je vec ali sve skupa oko tuzbe si traljavo odradio. Bolje bi bilo i ako do ponavljanja tuzbe dodje da ti ne budes tamo. Imao si historijsku priliku i propustio si priliku za afirmaciju pravde, afirmaciju drzave ali i sebe licno naravno.

19.11.08. u 08:48 od george best

Ukoliko BiH obnovi tuzbu protiv Srbije u Hagu,nek je za zivu glavu ne obnavlja s tobom,Softicu,opet ce izgubiti proces,vec nek obavezno uzme advokate iz Hrvatske,oni su najbolji,a ima ih mnogo uspjesnih...A ti,obnavljaj procese po Kalesiji,oko livada,seoskih tuca,po onoj Arizoni itd.....

19.11.08. u 08:59 od allem

Napokon dobra vijest u Avazu..

Pravda nije zadovoljena,samo tako ce biti zagarntovana mirna buducnost tj obnavljanjem slucaja..

Softicu nemoj mnogo da se oznojis, pusti jace naprijed..

Imao si jeednom sansu, ako ovaj put zalutas, na ebaces..

Komentirani tekst iz Avaza naći ćeš ovdje

Leteci Holandjanin
http://letholandez.blogger.ba
19/11/2008 03:40