beats by dre cheap

Četvrti rođendan “Letećeg Holanđanina”

Teme iz socijalne medicine, ekologije, botanike, bile su na blogu u protekle četiri godine. Pored toga bilo je i aktuelnih zanimljivosti, putopisa, fotografija, opisa značajnih i manje značajnih ljudi, onih svjetski poznatih, kao i onih dobrih ljudi koje samo ja poznajem. Objavljenih postova: 1854.

Posebno je veliki projekt putopis kroz Bosnu i Hercegovinu, koji je upravo u fazi objavljivanja. Cilj virtuelnog putovanja je pokazati kako lijepu zemlju imamo. Iako je pomala otrcana ferijalna fraza: “Upoznaj domovinu da bi je više volio”, ona je ipak istinita. Mlađe generacije se umeću da odu u mondenska ljetovališta i daleke turističke krajeve, koji su globalno postali svuda isti, a često ne znaju da postoje ljepši krajevi u vlastitoj zemlji.

Moja uža specijalnost – očne bolesti (oftalmologija) rijetko se pojavljuje na ovom blogu, za to postoji kćerka-blog: Oftalmologija. A moje najdraže priče iz prošlih dana i vremena su na blogu Nostalgičnih priča iz Bosne . Mojih dragih starijih kolega, mojih učitelja medicine, od kojih su mnogi već zaboravljeni, sjetim se na blogu: Sarajevski medicinari- zlatna generacija.

Hvala svima koji odluče da svoje vrijeme utroše na čitanju bloga, posebno onima koji aktivno i korisno svojim komentarima poboljšaju njegov kvalitet. Nadam se da od toga imamo koristi i ja koji pišem i vi koji to čitate. Cilj je da uvijek nešto novo naučimo. Jer znanje nas ispunjava zadovoljstvom i daje namna neki nacin smisao života. I pored toga što se znanje nikad nije manje cijenilo nego u ove turbulentne dane potpuno poremecenih vrijednosti, barem kod nas

Svima lijep pozdrav, želim vam dobro zdravlje i dug život.

Leteci Holandjanin

letholandez.blogger.ba

Blog za ekologiju,socijalnu medicinu i humanizam. Uredjuje Cengic dr Ferid.
Broj posjeta: 304378
Prosječna dnevna posjećenost: 208.40
Broj postova: 1854
Broj komentara: 7272
Blog otvoren: 03/01/2007
Blog info...  

Leteci Holandjanin
http://letholandez.blogger.ba
03/01/2011 19:39