beats by dre cheap

Prof.dr.Momir Macanović

Juče sam i na ovome i na mom ’medicinskom” blogu objavio da je u Portsmouthu umro veliki stručnjak i humanista, moj učitelj, prof. dr. Momir Macanović. Poslije sam nešto pomislio da mu je mjesto tamo gdje sam o njemu pisao i dok je bio živ, da na ovom blogu ima i svega i svačega, pa sam ga ostavio tamo među velikanima sarajevskog zdravstva.

Danas vidim, čitajući smrtovnice u ” Oslobođenju” kolikog je traga ostavio među kolegama i običnim ljudima. Pored dr Enise Basagic, familije Mesihovic i drugih posljednji pozdrav su uputili i porodica Begic iz Nove Varosi, Dzafic Ejub, Tonka i Damir sa porodicom, te dugogodisnji saradnici Ana, Bahra, Nusreta i Dana, Vaska, Nada, Dobrinka, Fata, Ilija, Marija i Mirsad.

Dajem mu ovaj post ne kao doktoru ( o tome pročitaj na http://sarajdoktor.blogger.ba ) nego kao dobrom običnom čovjeku. Neka je na čast Medicinskom fakultetu i Internoj klinici što zaboravljaju takve velikane, ljude, i podaju se ovim našim groznim podjelama što nas ovako gadno upropastiše. Od njih još, bar na ovom internet izdanju, ni pomena na bivšeg dekana i profesora.

Leteci Holandjanin
http://letholandez.blogger.ba
26/04/2007 19:20