Evo jos malo slika

Probeer Live.com: je eigen persoonlijke opstartpagina met alleen de dingen die jij belangrijk vindt op één plek. binnen één omgeving.

hotel losos(zalm).JPG

 

kafici u centru.JPG

 

Na prvoj slici je satelitski snimak Goude i okoline. U Blizini Goude je mjesto Reuwijk, tu zive bogati Holandjani, na obalama jezera. Odvojeni su vodom od ostalog svijeta i svaka vila ima pokretni most.
Na drugoj slici je Hotel "Zalm" sto na holandskom znaci losos. To je najstariji hotel u Holandiji, a ime je dobio po lososima koji su dolazili da se mrijeste dok su jos rijeke bile ciste.
Na trecoj slici je trg u centru sa kaficima. Stolovi su jos napolju, pa iako je januar, cim malo ugrije sunce, eto Holandjana da piju kafu.
Na posljednjoj slici je zgrada kockarnice u centru grada. Sretno. 
reuw
Omijene knjige :Starac i more, Kome zvona zvone i Prohujalo sa vihorom

2 komentara

  1. Ma nije bitno ko sam ja, vjerovatno sam mnogo, mnogo stariji od tebe. Al eto drago mi je kad vidim da ima jos zaljubljenih, to me podsjeca na mladost. A mene mozes citati ako imas interesa da saznas nesto vise o Holandiji, gdje ja sada privremeno boravim. Inace sam rodjen u Sarajevu i tamo i sada provodim puno vremena. A ovo da si prijatelj moga bloga je ispalo sasvim slucajno. Zelim ti sve najbolje.

Komentariši